Vacuubrand MZ 2C NT membrán vákuumszivattyú

Jellemző felhasználási terület: rotációs bepárlók, vákuum-szárítószekrények, centrifugális vákuum-koncentrátorok és gélszárítók vákuumellátása


Általános jellemzők:
 
A Vacuubrand kémiailag ellenálló membrán vákuumszivattyúi kiválóan alkalmazhatóak a mindennapos laboratóriumi gyakorlatban, akár agresszív gőzök vagy gázok elszívására is. Robusztus, fémházas felépítésűek és az elszívott közeggel érintkező részeik nagy vegyszerállóságú anyagokból (PTFE vagy teflon és származékai) készülnek.
A membránpumpák teljesen olajmentes üzeműek, a sorbakapcsolt pumpafokozatok számától függően a végvákuumuk 70 és 0,6 mbar között változhat.
 
Jellemzők:
 
  • Jellemző felhasználási terület: rotációs bepárlók, vákuum-szárítószekrények, centrifugális vákuum-koncentrátorok és gélszárítók vákuumellátása
  • Sorbakötött pumpafokozatok száma: 2
  • Végvákuum: 7 mbar
  • Szállítási kapacitás: 2,0 m3/óra
 
Katalóguszám: VACU20732300    Érdeklődöm
 
Az alábbi verziókban rendelhető még:
 
MZ 2C NT +2AK vákuumpumpa-állomásként, ahol a helytakarékos állványra szerelt alappumpa a pumpa védelmét szolgáló „AK” előcsapdával és az illékony oldószergőzök felfogását – így a labor levegőjének tisztán tartását - szolgáló „AK” utócsapdával van felszerelve.
 
MZ 2C NT +AK +EK vákuumpumpa-állomásként, ahol a helytakarékos állványra szerelt alap pumpa a pumpa védelmét szolgáló „AK” előcsapdával és az illékony oldószergőzök felfogását – így a labor levegőjének tisztán tartását - szolgáló „EK” utókondenzerrel van felszerelve.
 
MZ 2C NT +AK SYNCHRO +EK vákuumpumpa-állomásként, ahol a helytakarékos állványra szerelt alap pumpa a pumpa védelmét szolgáló „AK” előcsapdával és az illékony oldószergőzök felfogását – így a labor levegőjének tisztán tartását - szolgáló „EK” utókondenzerrel van felszerelve. A két manuális vákuumszelep révén két független applikációt képes vákuummal ellátni.
 
MZ 2C NT +AK +M +D vákuumpumpa-állomásként, ahol a helytakarékos állványra szerelt alappumpa a pumpa védelmét szolgáló „AK” előcsapdával, manuális vákuumszabályzóval és analóg vákuummérővel van felszerelve.
 
PC 101 NT vákuumpumpa-állomásként, ahol a helytakarékos állványra szerelt alap pumpa a pumpa védelmét szolgáló „AK” előcsapdával és az illékony oldószergőzök felfogását – így a labor levegőjének tisztán tartását - szolgáló „EK” utókondenzerrel, manuális vákuumszabályzóval és analóg vákuummérővel van felszerelve.
 
PC 500 LAN NT hálózati vákuumpumpa-állomásként, ahol a helytakarékos állványra szerelt alap pumpa a pumpa védelmét szolgáló „AK” előcsapdával és az illékony oldószergőzök felfogását – így a labor levegőjének tisztán tartását - szolgáló „EK” utókondenzerrel és VNC 2 digitális vákuumszabályzóval van felszerelve.
 
PC 510 NT vákuumpumpa-állomásként, ahol a helytakarékos állványra szerelt alap pumpa a pumpa védelmét szolgáló „AK” előcsapdával és az illékony oldószergőzök felfogását – így a labor levegőjének tisztán tartását - szolgáló „EK” utókondenzerrel CVC 3000 digitális vákuumszabályzóval és elektromágneses vákuumszeleppel van felszerelve.
 
PC 511 NT vákuumpumpa-állomásként, ahol a helytakarékos állványra szerelt alap pumpa a pumpa védelmét szolgáló „AK” előcsapdával és az illékony oldószergőzök felfogását – így a labor levegőjének tisztán tartását - szolgáló „EK” utókondenzerrel CVC 3000 digitális vákuumszabályzóval, egy elektromágneses és egy manuális vákuumszeleppel van felszerelve.
 
PC 520 NT vákuumpumpa-állomásként, ahol a helytakarékos állványra szerelt alap pumpa a pumpa védelmét szolgáló „AK” előcsapdával és az illékony oldószergőzök felfogását – így a labor levegőjének tisztán tartását - szolgáló „EK” utókondenzerrel két CVC 3000 digitális vákuumszabályzóval és két elektromágneses vákuumszeleppel van felszerelve.
 
MZ 2C NT VARIO rendszerként, mely egy VARIO (egyenáramú motorral meghajtott fordulatsámszabályozott) vákuumpumpából, egy CVC 3000 vákuumszabálypzóból és egy külső vákuummérő fejből állnak. A rendszer lehetővé teszi a mindenkori igényeknek megfeleleő hiszterézis-mentes, precíz és teljesen automatikus vákuumszabályozást.
 
PC 3002 NT VARIO vákuumpumpa-állomásként, mely egy VARIO (egyenáramú motorral meghajtott fordulatsámszabályozott) vákuumpumpából, egy CVC 3000 vákuumszabálypzóból, egy külső vákuummérő fejből állnak. A rendszer része továbbá a pumpa védelmét szolgáló „AK” előcsapdá és az illékony oldószergőzök felfogását – így a labor levegőjének tisztán tartását - szolgáló „EK” utókondenzer.